MRJLN.nl | Trouwfotografie

Hoi

Ik ben Marjolein

Marjolein Thijse - Trouw fotograaf

Leuk dat je interesse hebt in mij als jullie bruidsfotograaf!

Geboren in 1986 te Rotterdam, opgegroeid in the United States of Houten. Mijn passie voor fotografie begon al vroeg met een leeftijd van een jaar of zeven en al snel was het mijn early 90’s droom om fotografe te worden. Evenals ik ook vastbesloten was om een Power Ranger, Spice Girl en Ninja Turtle te worden. Het is uiteindelijk toch het eerste geworden.

Het was een warme zomerdag in +/- 1993 en in de lokale c1000 lag een magazine, de Revue, met als bijlage een goedkoop analoog plastic fototoestel welke je gratis kreeg bij aankoop van het magazine. Ik had al eerder interesse in fotografie getoond en ik mocht de camera hebben! Vervolgens heb ik mijn familie wekenlang lastig gevallen met het feit dat ik mijn rolletje, welke ik had volgeschoten met foto’s van Barbie & Ken in een plantenbak, dolgraag wilde laten ontwikkelen. Uiteindelijk is dit gebeurd. Laten we zeggen dat ik met de jaren heen iets blijer van mijn portfolio wordt!

Fast forward naar 2010. Als midden twintiger had ik de nodige fotografie ervaring en ik werd vaak gevraagd voor fotoshoots op lokatie. Tevens had ik mijn hele toenmalige slaapkamer volstaan met fotografie apparatuur. Het werd tijd om een creatieve ruimte te openen om terecht te kunnen met zowel al mijn apparatuur als mijn creativiteit. In oktober van 2010 heb ik de deuren van mijn fotostudio geopend.


Ik vind het fantastisch om te sparren met mede-creatievelingen dus al snel verhuurde ik de fotostudio ook aan collega-fotografen. Met & zonder ervaring want ik ben een groot voorstander van ‘learning by doing’.


Terwijl ik dit schrijf is het 2024 en inmiddels heb ik een groot portfolio opgebouwd en heb ik een breed spectrum aan ervaring.  Echter ligt een groot deel van mijn hart bij bruidsfotografie. Als trouwfotograaf aan de slag mogen met een stel geeft me zo ontzettend veel energie! 


Je had al gelezen dat ik ben opgegroeid in Houten en daar woon ik nog steeds met mijn vrouw en twee prachtige zonen genaamd Lennox (2020) en Bowie (2021). Houten is tevens waar mijn fotostudio is gesitueerd waar ik je voor een kennismakingsgesprek ook graag uitnodig. Een prima uitvalsplek voor heel Nederland!


That’s me in a nutshell!

Marjolein Thijse